Beveiligingsbedrijf Isis

"Professioneel in beveiliging"

Buurtpreventie projecten


Beveiliging die past bij uw woonomgeving

U kent het wel, uw woonwijk 8.00 e 9.00 uur op een doordeweekse dag.
Schoolgaande kinderen bij vader of moeder in de auto of op de fiets, snel naar school en door naar het werk.

De sociale controle in uw woonomgeving verlaat als het ware de wijk ochtends om in de avond weer samen aan tafel te schuiven.  Gedurende de dag is het erg rustig in uw woonwijk en hebben kwaadwillende de meest interessante doelen zo gespot.

Bij thuiskomst wacht u wellicht een onaangename verassing; er is ingebroken. Niemand heeft iets gezien. Ook uw buurman was aan het werk dus de inbrekers zijn niet opgemerkt.

Beveiligingsbedrijf Isis onderkende dit probleem enige tijd geleden en biedt woonwijken de mogelijkheid van dagelijkse surveillance rondes. Natuurlijk overdag, maar ook in avond of nacht.

Hierbij zijn we van mening dat sociale controle een ijzersterk wapen is tegen criminaliteit in uw woonomgeving. Dagelijkse rondes versterken echter het veiligheidsgevoel dat belangrijk is voor een prettige woonomgeving.

BEVEILIGINGSBEDRIJF ISIS HELPT U GRAAG MET HET VEILIG MAKEN VAN UW WOONWIJK.

Sommige dingen kunt u zelf doen, zoals goed de ogen open houden en bijvoorbeeld door buurtgenoten te informeren middels een WhatsApp groep. Beveiligingsbedrijf Isis verzorgd de dagelijkse surveillance rondes en is dag en nacht oproepbaar bij onraad in de wijk en snel ter plaatse (24/7).

Meer weten of een advies dat past bij uw woonwijk, bel of mail we helpen u graag verder.