Beveiligingsbedrijf Isis

"Professioneel in beveiliging"

Mobiele surveillance, waakzaam voor U


Veilig gevoel Beveiligingsbedrijf Isis

Uw bedrijfspand of woonhuis is vaak een aantrekkelijk object voor het “dievengilde”.
Geen prettige gedachte en reden genoeg om zelf preventieve maatregelen te treffen, u sluit immers vast zorgvuldig de ramen en deuren van uw woning als u deze verlaat. Mogelijk heeft u zelfs bouwkundige maatregelen genomen of een alarminstallatie laten aanleggen.

Beveiligingsbedrijf Isis biedt U een waakzaam oog door op tijden dat u uw woning of bedrijfspand wilt beschermen.

VOORKOMEN IS BETER DAN …….. EEN ALARMMELDING

Onze beambten maken dagelijks een ronde langs onze klanten, preventief optreden noemen wij dit. Onverlaten die het op uw bezittingen hebben voorzien, merken dat er extra wordt toegezien op uw pand en zullen zich extra bedenken voordat men uw terrein betreed.

ALARM…….

Ondanks uw preventieve maatregelen is het niet uit te sluiten dat onverlaten uw pand toch betreden.
De ervaring leert dat dergelijke ongenode gasten als eerste verkennen waar ze ook weer snel het pand kunnen verlaten en zo kunnen ontsnappen aan aan bewaking of politie. Het is daarom van belang dat de alarmmelding die wordt gezonden aan de alarmcentrale binnen zo kort mogelijke tijd word opgevolgd.

Beveiligingsbedrijf Isis is sterk in de regio rond Nijmegen, onze beambten zijn ter plaatse bekend en zijn juist daarom altijd binnen afzienbare tijd ter plaatse.

Dat is een veilig gevoel.

We werken samen met bijna alle meldkamers.

SERVICE DIE VERDER GAAT…….

Indien er schade is aan uw pand beschikt onze beambte over de gegevens van bedrijven die snel en vakkundig 24/7 de ontstane schade aan uw pand herstellen.*

*(natuurlijk altijd in overleg met u als opdrachtgever)