Beveiligingsbedrijf Isis

"Professioneel in beveiliging"

Objectbeveiliging


Objectbeveiliging door Beveiligingsbedrijf Isis

Gebouwen, bouwplaatsen, evenemententerreinen of zorginstelling, zomaar voorbeelden die in aanmerking komen voor objectbeveiliging.

De onbeheerde bouwplaats bewaken wij bijvoorbeeld op het moment dat de bouw stil ligt. Denk hierbij aan de avond en nacht, maar ook in het weekend of tijdens sluiting wegens vorst of vakantie. Onze beambte waakt dan in de gewenste periode over uw bezittingen. Zo bent u zeker dat goederen niet gestolen worden en vandalisme wordt voorkomen.

Verhuizing:

Uw onbeheerde kantoor of gebouw is niet zelden doelwit van (koper)dieven of vandalisme. Permanente bewaking voorkomt schade aan uw pand. Veel schade ontstaat immers niet omdat er zaken worden gestolen, maar door vandalisme of brandstichting na een onrechtmatige entree.

Receptiediensten:

Natuurlijk biedt Beveiligingsbedrijf Isis ook de mogelijkheid voor het beheer van uw receptie of een parkeerterrein. Onze medewerkers zijn representatief en hulpvaardig en zijn voor iedereen herkenbaar aanwezig. Zo voorkomt u dat ongenode gasten uw bedrijf betreden.

Beveiligingsbedrijf Isis wordt regelmatig ingezet bij bedrijven en instellingen die een avond of nachtopenstelling kennen. Op de uren dat het nodig is leveren wij beveiligingsmedewerkers die over de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers waken. Dat is wel zo flexibel en vaak voordeliger dan een extra medewerker van uw eigen organisatie met die taak te belasten.

Hostess service:

Een vriendelijke ontvangst op een beurs of tijdens een evenement, of gewoon als gastvrouw binnen uw organisatie, Beveiligingsbedrijf Isis beschikt over een team van representatieve medewerkers die voor uw bedrijf als hostess kunnen optreden. Zo kunnen zij uw klanten ontvangen, of de telefoon opnemen en geven uw beurs, evenement of de receptie van uw bedrijf een professionele en vriendelijke uitstraling.

We bieden diverse oplossingen, zo kunnen we tijdelijk bezetting leveren, of u kunt de receptiediensten volledig aan ons uitbesteden. Wij zorgen dan dat er tijdens ziekte of vakantie altijd een vervanger beschikbaar is.